Zo bespaar je op kleding en cosmetica! 0

Jaarmarkten Bezoeken

Het is altijd verstandig om op je uitgaven te letten. Voornamelijk nu, in de tijd dat alles om ons heen duurder wordt. Helaas worden de inkomsten er niet hoger van en kan het wel eens zijn dat je opeens veel minder te besteden hebt. Dan is het verstandig om te gaan besparen. Ook als je wel genoeg geld hebt om rond te komen is besparen ideaal, want op die manier spaar je een mooi zakcentje, wat je later weer ergens anders aan uit kan geven. Maar, hoe bespaar je nou op kleding en cosmetica? Lees snel verder, want we vertellen je er alles over!

Houdt aanbiedingen in de gaten

Als je wil besparen, zijn aanbiedingen heel belangrijk om bij te houden. Zo zijn er verschillende aanbiedingen voor kleding bijvoorbeeld. We kennen natuurlijk de uitverkoop, ook wel sale genoemd. Daarnaast zijn er ook dagen als Black Friday en Cyber Monday waarop veel kledingwinkels veel korting verstrekken. Datzelfde geldt voor bepaalde feestdagen. Er zijn merken die bijvoorbeeld op Valentijnsdag 14% korting verstrekken of juist korting geven op hun verjaardag. Houdt dat dus heel goed in de gaten, want dan mis je niks! 

Datzelfde geldt eigenlijk voor cosmetica. Er is niks zo vaak in de aanbieding als een shampoo, een conditioner en een douchegel. Je moet er alleen wel goed naar zoeken. Heb je een cosmeticaproduct nodig? Zoek dan online naar de aanbiedingen. De ene aanbieder heeft weer een voordeligere aanbieding dan de ander. Vaak wisselen ze ook af. Is de shampoo de ene week bij het Kruidvat in de aanbieding en de volgende week bij de Etos. Goed in de gaten houden dus! Met Black Friday en Cyber Monday zijn er trouwens ook altijd hele gave deals, die je zeker niet mag missen. 

Shop bij de kringloop

Je zult ervan versteld staan, hoeveel leuke dingen er te koop zijn bij de kringloop. Soms is het misschien even zoeken naar het perfecte item, maar dan heb je vaak wel een parel in je bezit. Het voordeel is dat het assortiment bij de kringloop continue verandert. Als je vandaag de dag niks kunt vinden, zijn er morgen bijvoorbeeld wel weer 3 items die je aanspreken. Het is in ieder geval het proberen waard, dus breng zeker een bezoekje aan de kringloop bij jou in de buurt. En wie weet kom je dan wel niet met kleding thuis, maar wel weer met een ander leuk item! 

Koop bulkverpakkingen

Het is verstandig om bulk verpakkingen te kopen als het om cosmetica producten gaat. Die zijn namelijk vaak veel goedkoper. En zo heb je makkelijk een voorraadje in huis. Koop daarom in één keer een rits aan tandpasta. Zo kun je weer een paar maanden vooruit en bespaar je ook nog eens. Hetzelfde geldt voor shampoo en douchegel. Die kun je vaak ook per 3 of 5 kopen, wat ook weer scheelt in de kosten. Vaak zijn deze deals ook geldig op wasmiddel of schoonmaakmiddelen. Dat zijn dan wel geen cosmetica producten, maar wel handig om te weten! 

Bezoek (jaar)markten

Het is ook verstandig om regelmatig jaarmarkten te bezoeken. Daar wordt namelijk van alles verkocht. Denk aan kleding, die mensen of kinderen niet meer passen of schoenen die nog voor een tweede ronde mee kunnen. Bovendien staan hier vaak ook marktkooplui met allerlei sieraden of cosmetica producten. Over het algemeen zijn die producten veel goedkoper, dan wanneer je ze in de winkel verkoopt. Vaak verkopen ze ook nog eens bulkverpakkingen van cosmeticaproducten, waardoor je de komende maanden geen geld meer uit hoeft te geven aan die producten. Dat is een bezoekje aan zo’n markt natuurlijk wel waard. Daarnaast is het natuurlijk een leuk uitje in het weekend! 

 

Previous ArticleNext Article
Vaste lasten ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *