Geld besparen door zacht water! Hoe werkt dat? 0

kraan

Een van de grote verkoopargumenten voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een waterontharder, is het vooruitzicht om geld te besparen. En het is zeker logisch; wie wil er nou niet wat extra geld op zijn bankrekening, vooral in deze economie? Klanten zijn altijd blij om te horen dat ze hun uitgaven kunnen verminderen door te investeren in een watersysteem, maar ze willen vaak meer weten over hoe het mogelijk is. We hebben dit proces afgebroken om te laten zien hoe zuinig het is om een ​​waterontharder in huis te hebben.

1. Schonere kleding voor minder

Zacht water heeft meer dan 50% minder wasmiddel nodig om dezelfde hoeveelheid wasgoed te kunnen wassen. Wasmiddelen mengen zich niet goed met hard water, dus door zacht water te gebruiken kan je wasmiddel verder gaan. Dit betekent dat je bijna niet zo vaak wasmiddel hoeft aan te schaffen, maar dat je nog schonere resultaten krijgt. Bovendien hoef je niet zoveel wasverzachter aan te schaffen voor je wasgoed, aangezien zachter water zorgt voor zachtere kleding (in tegenstelling tot de klachten die we horen over stijve of grove kleding veroorzaakt door hard water). Hard water kan er ook voor zorgen dat kleding hun levendige kleur verliest en sneller verslijt. Met onthard water hoef je niet altijd snel nieuwe kleren te kopen, omdat je oude versleten raken.

2. Verlengde levensduur van apparaten

In tegenstelling tot andere huishoudelijke apparaten, BESPAART een waterontharder je eigenlijk geld als je hem gebruikt. Maar het helpt je ook minder geld uit te geven aan het repareren en onderhouden van uw andere apparaten. De mineralen in hard water veroorzaken een knapperige opbouw, kalkaanslag genaamd, die in leidingen en rond kranen verschijnt. Wanneer kalk zich in leidingen ophoopt, kan dit de waterstroom naar apparaten beperken en ook de waterverwarming belemmeren, zodat je uiteindelijk meer energie gebruikt om je water te verwarmen. Dit kan de oorzaak zijn van veel kostbare reparaties, aangezien je apparaten sneller verslijten. Bovendien kan kalkaanslag leiden tot vlekken op douches en gootstenen, waardoor je extra schoonmaakproducten moet kopen om deze te verwijderen. Door kalkaanslag bij de bron te stoppen – hard water – hoef je je apparaten niet zo vaak te repareren of te vervangen.

3. Verhoogde huiswaarde

Een waterontharder bespaart je niet alleen geld, maar kan zelfs meer geld in je zak steken. Als je een waterontharder of een waterfiltersysteem met omgekeerde osmose in je huis hebt geïnstalleerd, kan dit de waarde van je huis verhogen. Dit zijn gewenste kenmerken waar veel huizenkopers naar op zoek zijn bij hun zoektocht, om de bovenstaande redenen en meer. Bovendien zijn potentiële kopers opgelucht dat ze niet te maken hebben met hardwatervlekken op gootstenen, douches en borden.

4. Verlaagt energierekeningen

Zoals hierboven vermeld, kan hard water kalkaanslag veroorzaken waardoor er minder water door leidingen kan stromen. Wanneer dit gebeurt, werken je apparaten niet erg efficiënt. Wanneer overtollige harde mineralen worden verwijderd, kan water gemakkelijk door leidingen worden verplaatst en kan je leidingsysteem correct functioneren. Voor dit onthardingsproces wordt onthardingszout gebruikt. Je zal ook een afname in je verwarmingskosten voor water zien, omdat je het water niet zo hoog hoeft te verwarmen om vlekken te verwijderen of je vaat effectief schoon te maken. Echt, met een waterontharder kun je zoveel meer uit je water halen, dus je hoeft niet zoveel te gebruiken.

We hopen dat we met dit artikel de voordelen van zacht water hebben kunnen aantonen. In steeds meer huishoudens wordt hier rekening mee gehouden. Het is prettiger om te drinken, maar ook zorgt het zachte water ervoor dat de was beter en effectiever wordt gedaan. Kleuren gaan hierdoor langer mee, zo ook de stoffen waar de kleren van zijn gemaakt.

 

Previous ArticleNext Article
Huis & Tuin ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *