Drie woontrends voor 2021 0

Woontrends voor 2021.

Elk jaar zijn er op het interieur gebied nieuwe woontrends. Hoewel het jaar 2021 al een tijdje bezig is, is het nooit te laat om inspiratie op te doen voor de rest van het jaar. Misschien heb je er zelf niet zo veel verstand van en ben je wel toe aan verandering in je interieur? Wil je meedoen met de nieuwste woontrends? Lees dan hieronder drie woontrends van 2021 die je hopelijk kunnen inspireren voor je eigen interieur.

Back to basic met kleur

Het kan te maken hebben met de drukte van het afgelopen jaar, maar hoe dan ook zijn de bruine rustige tinten weer terug. Deze tinten zijn terug op zowel de muur als in het interieur zelf. De bruine tinten zorgen voor een rustige sfeer. Vroeger vonden veel mensen aardetinten een beetje gek in het interieur, maar daar zijn inmiddels veel mensen op terug gekomen. 

Het is belangrijk om de ruimtes in je woning bij deze woontrend heel rustig te houden. Je kan bijvoorbeeld de kabels bij je televisie laten wegwerken door een elektricien Den Haag. Zo voorkom je chaos in je interieur. Verder is het mogelijk om de aardetinten terug te laten brengen in bijvoorbeeld kussens op je bank.

Lekker minimalistisch

Met het rustige interieur kan je de minimalistische stijl heel goed combineren. Dit kan je terugbrengen in de tinten, maar ook in de meubels. Moderne meubels kan je het beste gebruiken voor de minimalistische stijl. Denk aan een grijze bank of zwarte kasten. Houd de meubels strak en modern. Dit oogt heel minimalistisch in je interieur. 

Verder kan je naast de woonkamer ook andere ruimtes minimalistisch houden, zoals het toilet. Hang niet de hele muur vol met foto’s, maar kies voor een mooie rustige poster. Je kan een loodgieter Breda inschakelen om modern sanitair te plaatsen in je toilet of badkamer. Hierbij kan je denken aan een modern hangtoilet of een vierkante wasbak. 

Mooi pronkstuk

In het Engels wordt een pronkstuk ook wel ‘statement piece’ genoemd. Tegenwoordig wil iedereen opvallen met hun interieur. Hier is een statement piece meer dan geschikt voor. Kijk naar je persoonlijkheid en bepaal aan de hand hiervan wat het beste bij jou past. Is het een vet schilderij of juist een heel groot beeld? De keuze is hierin helemaal van jou. 

Je kan bij een statement piece zelf bepalen hoe groot het is. Wanneer je een kleinere woning hebt, kan je voor een kleinere statement piece gaan. Het hoeft niet altijd groot te zijn. Probeer een niet te drukke statement piece te kiezen, want dan kan het snel te druk worden. Houd je van de drukte in je interieur? Dan hoef je dit advies natuurlijk niet op te volgen. Het is helemaal aan jou!

Previous ArticleNext Article
Huis & Tuin ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *