Interieurtips voor de laatste maanden van het jaar 0

Woonkamer

Nu de gure wintermaanden voor de deur staan willen we het thuis natuurlijk extra gezellig maken. Kan jouw interieur wel wat warmte en knusheid gebruiken? Lees dan snel onze budgetvriendelijke tips voor een winterproof interieur. Ook vertellen we je hoe je minder betaalt voor je woonverzekering.

Bespaar op je woonverzekering

Doorgaans vallen er meerdere verzekeringen onder je woonverzekering, zoals je opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Heb je al een woonverzekering? Blijf dan jaarlijks je verzekeringen online vergelijken. Elk jaar verandert de dekking en de premie namelijk weer. Dus het kan zomaar zijn dat je opeens goedkoper uit bent bij een andere verzekeraar.

Een andere bespaartip is om meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar af te sluiten. Dit kan je tot zo’n 3% pakketkorting opleveren.

Verhoog de aaibaarheidsfactor

Als het buiten ijskoud is, dan wil je er binnen natuurlijk lekker warmpjes bijzitten. Niks fijner dan wegkruipen onder een zachte plaid. Kies voor een exemplaar dat gemaakt is van aaibaar materiaal, zoals fleece of fluweel. Hoe knuffeliger, hoe beter. Zit je bank allesbehalve lekker? Of ben je er stiekem helemaal klaar mee? Leg er dan een aantal mooie kussens op, als eyecatchers. Zo valt je bank zelf meteen een stuk minder op. Kies voor rijkelijk gevulde kussens in warme kleuren en natuurlijke aardetinten. Zoals terracotta, okergeel of chocoladebruin.

Nieuwe decoratiespullen voor nop

Kerstdecoratie kan nogal wat kosten. Maar grote kans dat je bij je lokale kringloopwinkel vrolijke versiersels op de kop kunt tikken voor een prettig prijsje. Ook een optie: ruil jouw decoratiespullen bijvoorbeeld met die van je zus, vriendin, buurvrouw of collega. Zo haal je helemaal voor nop toch nog nieuwe kerstversiering in huis. Handig én leuk.

Kijk met een frisse blik…

…naar wat je al in huis hebt! Je kunt je interieur een update geven zonder ook maar een cent uit te geven. Geef je woonkamer een nieuwe look door meubels op een andere plaats te zetten. Tover suffe plekjes om tot hoekjes waar je blij van wordt. Zet er bijvoorbeeld een bijzonder erfstuk neer, of een droogboeket in je mooiste vaas. Berg spullen die staan te verstoffen op, of geef ze weg aan familie of aan de kringloop. Als je minder spullen hebt, dan hebben de spullen die er wél staan meer ruimte om te schitteren.

Previous ArticleNext Article
Huis & Tuin ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *